Kako do nas

Iz smeri Ljubljana:
Zavijete ven izvoz Kranj-vzhod (Jezersko) iz avtoceste (Ljubljana-Kranj). Na prvem krožišču zavijete ven na 3. izvozu (smer Kranj). Drugo krožišče (pri velikem Mercator centru na Primskovem pri rondoju) nadaljujete naravnost (2. izvoz-smer Kranj). Od tam dalje vozite naprej po glavni cesti in pri 6. semaforju zavijete desno (v tem križišču vidite na vaši levi strani novo stavbo Hranilnice Lon, na vaši desni strani pa Podjetniški center). Čez dobrih 100 m boste na vaši levi strani opazili usmeritvene table za IBI center, vi se držite smeri za vhod C6.
Pred stavbo je brezplačno parkirišče.

Iz smeri Jesenice:
Zavijete ven izvoz Kranj-zahod (Kokrica, Naklo, Brdo) iz avtoceste (Jesenice-Kranj). Na prvem križišču zavijete levo proti Kokrici, Brdu. Na 1. krožišču zavijete ven 1. izvoz (smer Kranj). V naslednjem križišču nadaljujete desno v smeri Kranja. Pridete na semarforizirano križišče (pri Zdravstvenem domu in Porodnišnici Kranj, Zavarovalnica Triglav) in zavijete levo. Vozite naravnost in ko prečkate most čez Kokro greste v tem semaforju levo (v križišču vidite na vaši desni strani novo stavbo Hranilnice Lon in vaši levi Podjetniški center). Čez dobrih 100 m boste na vaši levi strani opazili usmeritvene table za IBI center, vi se držite smeri za vhod C6.
Pred stavbo je brezplačno parkirišče.

Iz smeri Škofja Loka:
Iz smeri Šk. loka se pripelje do Kranja mimo Qlandije do krožišča pri velikem Mercator centru na Primskovem. Tam zavijete ven 3. izvoz (smer Kranj). Od tam dalje vozite naprej po glavni cesti in pri 6. semaforju zavijete desno (v tem križišču vidite na vaši levi strani novo stavbo Hranilnice Lon, na vaši desni strani pa Podjetniški center). Čez dobrih 100 m boste na vaši levi strani opazili usmeritvene table za IBI center, vi se držite smeri za vhod C6.
Pred stavbo je brezplačno parkirišče.

Iz smeri Jezersko:
Iz Jezerskega se pripeljete po glavni cesti do semarforiziranega križišča v Kranju (Primskovo), kjer zavijete desno (smer proti Zdravstvenem domu Kranj). Na naslednjem križišču zavijete desno. Čez dobrih 100 m boste na vaši levi strani opazili usmeritvene table za IBI center, vi se držite smeri za vhod C6.
Pred stavbo je brezplačno parkirišče.