Nakup v trgovini

ALI SE JE ZA NAKUP V SPLETNI TRGOVINI TRIO SPORT POTREBNO REGISTRIRATI?

Za nakup v spletni trgovini Trio Sport registracija ni potrebna.


KORAKI NAROČILA


Nakup lahko opravite po naslednjem postopku:
 • Artikle, ki ste jih izbrali dodajte v košarico.
 • Izberite način dostave.
 • Izberite način plačila.
 • Še enkrat preglejte naročilo in ga oddajte.

Ko naročilo oddate, boste na vaš e-poštni naslov prejeli poročilo o vašem naročilu.


KAKO LAHKO NAJHITREJE NAJDEM ARTIKEL V SPLETNI TRGOVINI TRIO SPORT?

Če artikel ali vsebino že poznate in točno veste, kaj iščete, lahko za hiter dostop uporabite iskalnik na vrhu strani. V iskalno polje vpišete ime ali del imena artikla in sistem vam bo ponudil vse zadetke, ki vsebujejo vaš iskalni niz. Tako boste najhitreje našli tisto, kar iščete.


VAROVANJE PODATKOV

Vaše podatke varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne trgovine www.triosport.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.


NAČINI PLAČILA

V fizični trgovini Trio Sport, Jelenčeva 1, 4000 Kranj:

 • s kartico Mastercard, Visa in Maestro
 • z nakazilom na račun podjetja po izdanem predračunu
 • z gotovino
 • Obročno plačilo Summit 1stavno 
 • z Diners kartico do 36 obrokov (v tem primeru se prizna 5% nižji popust od prikazanega v trgovini)

V spletni trgovini Trio Sport:

 • po predračunu
 • po povzetju

Pri izbiri plačila po povzetju (ob dostavi), naši pogodbeni dostavni službi GLS in Pošta Slovenije nudita možnost plačila z gotovino ali s plačilnimi karticami.

Pri izbiri plačila po predračunu boste prejeli predračun na vaš e-poštni naslov. Po prejetju potrdila o plačilu bodo naročeni artikli odposlani.


CENA IN ROK DOSTAVE

Dostava za naročila v Sloveniji v znesku nad 80,00€ je brezplačna.
Dostava za naročila v Sloveniji v znesku do 79,99€ se zaračuna 5,00€.

Naročeni artikli so dostavljeni na podani naslov običajno v roku 1-3 delovnih dni od izvedbe naročila oz. od izvedbe plačila po predračunu.


ALI IMAM PRAVICO ODSTOPITI OD NAKUPA IN VRNITI BLAGO?

Od nakupa lahko kot potrošnik odstopite kadarkoli v roku 14 dni po nakupu tako, da nam pisno sporočite odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: info@triosport.si ali preko navadne pošte. Obrazec za odstop od pogodbe prejmete na e-poštni naslov.

Blago nam morate vrniti nemudoma, najkasneje pa v 14 dneh po pisnem sporočilu o odstopu od nakupa. Izdelki naj bodo nerabljeni, v originalni embalaži in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa.

Opozorilo: Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Kupnino vam bomo vrnili najkasneje v 14 dneh po pisnem odstopu od pogodbe oziroma po prejemu vrnjenega blaga. Stroški nastali ob dostavi pošiljke niso predmet povračila kupnine. Stroške vračila blaga krije potrošnik.