Avanture z električnimi gorskimi kolesi Crussis serije modelov 9.9

Podajte se na neverjetno vožnjo, polno strasti in svobode! Pripravite se na pustolovščino, kakršne še ni bilo, s serijo e-koles CRUSSIS 9.9 2024! Ta kolesa ne ponujajo samo neprimerljive zmogljivosti in elegance, temveč skrivajo tudi pravo srce pustolovca, ki hrepeni po raziskovanju novih poti in doživetju razburljivih dogodivščin.

Crussis Fionna 9.9

Vstopite v pustolovščino z vrhunskimi komponentami

Srce vsakega e-kolesa v seriji 9.9 je vrhunski srednji motor PANASONIC GX Ultimate , ki združuje japonsko kakovost in zanesljivost, da vam zagotovi moč in  navor 95 Nm, ki sta potrebna za premagovanje katerega koli terena. Z baterijo s celicami LG Li-Ion do 900Wh imate doseg do 200 km z enim polnjenjem, kar pomeni, da ni kraja, kamor ne bi mogli iti. 
pnevmatikami MAXXIS in vilicami RockShox bo vsaka vožnja gladka in udobna. Tako lahko računate na neprekosljivo vozno izkušnjo na vsakem terenu.

Japonski PANASONIC: Vožnja vredna dirkača

Izkušnja vožnje z e-kolesom z  motorno enoto PANASONIC GX Ultimate je prijetno presenečenje za vsakogar, zato je vse bolj priljubljena med vsemi generacijami. Z navorom 95 Nm in težo le 2,95 kg ponuja ta japonski pogon neverjetno zmogljivost, zanesljivost in kakovost. Ne glede na teren se boste z njim počutili kot kralj cest.

panasonic-motor

Zaslon PANASONIC na krmilu vam omogoča popoln nadzor nad vašo vožnjo. S svojim elegantnim dizajnom in funkcionalnostjo, vključno z vrati USB za polnjenje telefona in  certifikatom IPX5 , je pripravljen prenesti zahtevne pogoje. S štirimi asistenčnimi načini in med njimi dinamičnim načinom AUTO je vaša zmogljivost vedno pod nadzorom, kar vam zagotavlja optimalno izkušnjo pri vsaki vožnji.

Velikosti okvirjev in velikosti koles: Popolna kombinacija za vsakogar

Z različnimi velikostmi okvirjev in velikosti koles bo vsakdo našel idealno kombinacijo za maksimalno udobje in zmogljivost:

miza-HT-10-9

Izberite električno kolo, ki ustreza vaši postavi in ​​slogu vožnje! Ni pomembno, ali ste nižji ali višji, ali imate raje manjša ali večja kolesa,  CRUSSIS ima primerno kolo za vsakogar.

Ni vam več treba skrbeti za hribe ali nepremostljive izzive - serija modelov 9.9 proizvajalca CRUSSIS je opremljena z najboljšimi komponentami, ki vam omogočajo udobno potovanje tudi na najzahtevnejših poteh. Torej, kam greš na svojo naslednjo pustolovščino?

Barvna paleta: Oživite svoj slog

Pokažite svetu svojo osebnost in edinstven slog s pestro paleto barv električnih koles CRUSSIS serije modelov 9.9!

Gorska električna kolesa


← Starejši prispevki